Klik hier om de nieuwsbrief op de website te bekijken
 
DeLaval
 
In deze uitgave:  
   
Nieuwe acties
   
Meten is weten
   
LED-verlichting
   
Filmpje Breen over MidiLine swingover
   
Beursacties Leeuwarden
   
  Facebook Youtube
 

Nieuwe acties


Nieuwe acties

 

De volgende acties zijn geldig t/m 20 januari 2017:

  Naar de actiepagina

Meten is weten


Meetresultaten

 

We hebben afgelopen jaar meer dan 10.000 spenen gemeten. De conclusie is dat 48% van de gemeten spenen in de categorie smal valt. Op veel bedrijven beïnvloedde dit de tepelvoeringkeuze.

Melkt u wel met de juiste tepelvoering? Vraag uw servicemonteur om advies of vul hier vrijblijvend uw contactgegevens in.

  Lees hier meer

LED-verlichting


LED-verlichting

 

Voorkom een winterdip in de melkgift met de nieuwe LED-verlichting. Geweldig werklicht en door het speciale spectrum van het koelicht krijgen uw koeien daglichttherapie. Al meer dan 20 stallen profiteren hier inmiddels van.

  Lees meer

Filmpje Breen over MidiLine swingover


Piet Breen

 

Piet en Janneke Breen uit Goedereede melken 100 Jersey koeien in een 2x22 stands MidiLine ML2100 swingover melkstal. De keuze was snel gemaakt: "Puur snelheid, dus capaciteit. Binnen een uur zijn we klaar, met schoonmaken erbij."

  Bekijk het filmpje

Beursacties Leeuwarden


Landbouwbeurs Leeuwarden

 

Bezoek ons op de Noord-Nederlandse landbouwbeurs in Leeuwarden van 14 t/m 17 december en u profiteert van speciale beursacties.

Dealers Daling, DeLaval Noord, Kort, De Kruyf, Landbouwsluis, Melktechniek Noord-Holland, Rotink en Wynsma zijn hier met een gezamenlijke stand aanwezig.

  Naar de acties
 
 

Op uw e-mailadres ontvangt u de DeLaval nieuwsbrief..
Wilt u deze e-mails niet meer ontvangen of uw inschrijving veranderen klik dan aub hier om uw afmelding of verandering door te voeren.


Contact
Producten & Systemen
U vindt ons ook op:
Facebook Youtube
Delaval